icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Welke kinderopvang we bieden in Nij Beets?

In Kindercentrum Tante Jansz bieden wij kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Deze locatie is gevestigd aan de Van der Brugghenstrjitte 9, naast CBS De Arke.

Kinderdagverblijf & BSO in Kindercentrum Tante Jansz

Tante Jansz is een kleinschalige kinderopvang die bewust kiest voor een huiselijke sfeer, een veilige en vertrouwde omgeving waarin kinderen tot hun recht komen. Wij bieden de kinderen een veilige omgeving, dit doen we o.a. door een duidelijke structuur aan te bieden in de dag en met vaste gezichten te werken. Kinderen kunnen bij ons in verschillende hoeken spelen, plezier hebben en ontdekken!

Er is dagelijks volop aandacht voor de brede ontwikkeling van de kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Kinderen spelen en ontdekken in een huiselijk ingerichte ruimte, de pedagogisch medewerkers dragen zorg voor passend ontwikkelingsmateriaal en activiteiten die aansluiten bij hun ontwikkelingsbehoefte. 

Op de BSO worden volop activiteiten aangeboden. Wij werken met het programma DoenKids.
Denk aan creatieve activiteiten, samen koken, maar ook sport & spel en lekker de natuur in! Daarnaast maken wij geregeld een uitje naar een boerderij, bos, boekwinkel etc.
BSO tijd is vrije tijd, dus lekker bankhangen met een boek of spelen in de huis/bouwhoek is ook zeker favoriet!

Voor contact met de leidsters bel 06-34556437 (KDV)
of 06-55830509 (BSO/peuterlocatie).

  • Klik hier voor het inspectierapport van het KDV.
  • Klik hier voor het inspectierapport van de BSO.