icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Surhuisterveen: Kindercentrum de Kindertuin

Aan de Langelaan 4A in Surhuisterveen, op een heerlijk rustige plek, staat kindercentrum De Kindertuin. Hier bieden we dagopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0- 13 jaar.

Kinderdagverblijf De Kindertuin

Op Kindercentrum De Kindertuin verzorgen we dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar, in huiselijke en sfeervolle groepsruimtes. Er zijn vier dagopvanggroepen, te weten de Kikkerplons, Kwetternest, het Vlinderhofje en de Eekhoorntjes. Daarnaast bieden we buitenschoolse opvang op hetzelfde terrein.

Deze opvangsoorten zitten dicht bij elkaar en dat is vooral handig  als je broertjes/zusjes op de verschillende groepen hebt. Wel zijn de groepsruimtes en buitenruimtes van de dagopvang gescheiden van die van de buitenschoolse opvang.

BSO de Boomhut, het Kraaiennest en de Woelmuis

De buitenschoolse opvang van De Kindertuin bestaat ook uit drie groepen; de Boomhut, het Kraaiennest en de Woelmuis. De groepsruimtes zijn huiselijk ingericht, met verschillende speelhoeken en speelkamers. We beschikken over een zeer ruime buitenspeelplaats, met  onder andere een kabelbaan, een familieschommel, een crossbaan en voetbalgoals. Hier kunnen de kinderen hun energie volop kwijt!

Voor contact met de leidsters bel 0512-360254.

  • Klik hier voor het inspectierapport van het KDV.
  • Klik hier voor het inspectierapport van de BSO.