icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Stageplek Marketing & Communicatie

Weet jij alles van de laatste trends op het gebied van Social Media? Ben je een creatieve duizendpoot die vol ideeën zit over hoe wij als organisatie nog zichtbaarder kunnen worden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn vanaf september 2023 opzoek naar een 3e / 4e jaars MBO-student of een 3e jaars HBO student die een opleiding volgt in de richting van Marketing en Communicatie.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag voor drie organisaties: Bijzonder Zorgenkind, Vandaag Kinderopvang en Tiko Kinderopvang.

Bijzonder Zorgenkind is een snelgroeiende kinderthuiszorgorganisatie voor chronisch zieke kinderen. Bijzonder Zorgenkind biedt specialistische kinderthuiszorg in Noord- en Midden Nederland voor kinderen van 0 tot 18 jaar en is gespecialiseerd in zorg voor tracheacanules en thuisbeademing. 

Vandaag Kinderopvang en Tiko Kinderopvang verzorgen samen de opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar, op onze kinderopvang, peuteropvang en BSO groepen. Onze locaties bevinden zich in  de gemeenten Opsterland, Smallingerland, Achtkarspelen, Dantumadiel en Noard- East Fryslân.

Binnen onze organisaties werken in totaal ca 300 enthousiaste en betrokken collega’s. Je standplaats is op ons kantoor in Drachten en zult daarnaast ook een aantal dagen op pad zijn in ons werkgebied. Heel afwisselend dus!

Wat bieden we?

Onze organisatie is in ontwikkeling en dat betekent dat er veel werkzaamheden op Marketing & Communicatie gebied zijn. Er is een stageplek beschikbaar met ingang van september 2023 (later starten is ook mogelijk). De stage-uren zijn in overleg en flexibel in te delen.

Als stagiair maak je onderdeel uit van het Bijzonder Zorgenkind team en zal je daarnaast werkzaam zijn voor Tiko Kinderopvang en Kind Vandaag. Je komt bij Bijzonder Zorgenkind onder contract, dit is een erkend leerbedrijf namens het SBB. De nadruk van je werkzaamheden liggen op communicatie voor deze drie verschillende bedrijven. Het gaat zowel om interne als externe en online en offline marketing communicatie, gericht op onze doelgroep, zoals (potentiële) medewerkers en relaties. De sfeer in het team is informeel. Er wordt veel van het team verwacht, dus we zoeken iemand die sterk in zijn of haar schoenen staat!

Hoe ziet jouw stage eruit?

Denk bijvoorbeeld aan:

  • het ontwikkelen en beheren van voorlichtings-, promotie- en/of PR-materiaal 
  • beheer van Social Media (je plaatst berichten op ons portaal, de bedrijfswebsite en op Social Media)
  • schrijven van artikelen en nieuwsitems
  • ontwerp van templates voor bedrijfsdocumenten voor o.a. brieven, presentaties, vacatures etc.
  • je mag meedenken over de content strategie en levert content voor de corporate social media kanalen
  • je plaatst berichten en helpt bij het verbeteren van de website

Heb je zelf een goed idee? Dan vind je het leuk om jouw plan uit te werken en voor te leggen. Wellicht kan je jouw idee ook direct uitvoeren! Kortom, een uitdagende stage waarin jij op alle terreinen aan de slag kunt binnen jouw vakgebied.

Wat vragen wij?

Je volgt een MBO of HBO opleiding op het gebied van Marketing & Communicatie en bent op zoek naar een meewerkstage. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en je bent én werkt punctueel. Daarnaast kun je ook goed plannen en organiseren

Wat kun je van ons verwachten?

Een uitdagende, afwisselende en leerzame stage in een informeel en leuk team. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden we een passende stagevergoeding.
Het kantoor is gevestigd in Drachten en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

Interesse en informatie

Heb je interesse in deze functie of wil je meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Iris Veenstra (HRM) via t: 085-4895524 of een mail sturen naar info@bijzonderzorgenkind.nl