icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Huishoudelijk Medewerk(st)ers

Voor de vier grote kindcentra van Tiko te Surhuisterveen, Kollum, Buitenpost en Harkema zijn wij op zoek naar enthousiaste huishoudelijk medewerk(st)ers die er elke dag voor zorgen dat de locaties weer spic en span zijn!

 

Jouw functie

Tiko Kinderopvang hecht grote waarde aan een schone en hygiënische leefomgeving. Je verricht schoonmaakwerkzaamheden en licht huishoudelijke taken ten behoeve van alle ruimtes op diverse locaties van Tiko Kinderopvang. Je verzamelt en zorgt voor de afvoer van afval en vuil, houdt de voorraad schoonmaakmaterialen en –middelen bij en signaleert gebreken.

 

Tiko Kinderopvang

Een kinderopvangorganisatie is pas goed als kinderen er graag naar toe gaan en medewerkers er met plezier werken. TIKO biedt een warme, veilige en stimulerende omgeving. Warm en veilig zodat kinderen zich bij ons thuis voelen. Stimulerend zodat kinderen kunnen groeien, vallen en weer opstaan. Het krijgen van zelfvertrouwen en het leren respecteren van zichzelf en anderen zijn onze belangrijkste doelen.

 

Op onze kinderdagverblijven en peuteropvang besteden we veel aandacht aan de voorschoolse ontwikkeling. We werken met de VVE methoden Piramide en Uk & Puk, waarmee kinderen extra worden ondersteund in met name hun taalontwikkeling.

Bij de buitenschoolse opvang vinden we ontspanning buiten schooltijd erg belangrijk. Daarom bieden we kinderen veel leuke activiteiten aan, variërend van sport en spel tot culturele activiteiten en natuurbeleving. Voor alle opvangvormen geldt dat we vinden dat kinderen vooral groeien door elkaar te ontmoeten en heel veel te spelen. En dat zie je terug in hoe wij werken.

 

Wat vragen wij?

  • Minimaal VMBO werk- en denkniveau
  • Kennis over de recente richtlijnen ten aanzien van veiligheid en hygiëne
  • Beschikbaarheid voor/na openingstijden, dus met name in de avonduren

 

Wat krijg je ervoor terug?

  • Salaris conform CAO Kinderopvang
  • Een leuke werkplek met enthousiaste collega’s
  • Veel zelfstandigheid

 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we graag je motivatiebrief en CV via werkenbij@tikokinderopvang.nl