icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Activiteiten

Gezellig naar de BSO na de schooldag? Ja, dat is leuk! Daar zien kinderen hun vrienden weer en kunnen ze hun verhaal kwijt. Kinderen mogen zelf kiezen wat ze willen doen, net als thuis.

Zo kunnen ze met hun vrienden buiten spelen, in onze ruim opgezette buitenruimtes. Daar is alle ruimte voor vrij spel (voetballen, in de zandbak, op de schommel, fietsen, etc.) of meedoen aan een activiteit die de groepsleidsters organiseren (estafette, tikspellen, voetbalwedstrijd, etc.)

Op de BSO is er heel veel te kiezen voor kinderen. Onze groepsruimtes zijn ruim voorzien van speelgoed en spelmaterialen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De keuze is aan de kinderen. Ze kunnen vrij spelen in de verschillende speelhoeken (met de auto’s, poppen, constructiemateriaal, boekje lezen op de bank, optreden in de discohoek, etc.) of aan tafel tekenen, puzzelen, een gezelschapsspel doen met hun vrienden en/of met de groepsleidster.

Workshops

Wij bieden de BSO-kinderen een afwisselend aanbod aan activiteiten in de vorm van workshops.

Dit zijn door de groepsleiding georganiseerde activiteiten waar kinderen zich voor in kunnen tekenen. Het gaat om workshops op het gebied van sport & spel, muziek, drama of creatieve activiteiten, al dan niet gekoppeld aan een thema.

Deze activiteiten duren vaak enkele weken en soms komt er een vakkracht langs om een workshop te geven of volgen we workshops bij een (sport)vereniging.

Ook tijdens vakanties werken we met een activiteitenplanning. Iedere dag worden er verschillende activiteiten aangeboden, al dan niet gekoppeld aan een thema.

Je vervelen op de BSO? Niet bij TIKO!