icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Kosten BSO

De kosten voor de buitenschoolse opvang zijn afhankelijk van onze uurtarieven, het aantal uren dat je afneemt en de hoogte van jouw inkomen. Om je een beeld te geven van de kosten in jouw situatie geven we een aantal rekenvoorbeelden. Uiteraard kunnen wij ook vrijblijvend de kosten berekenen voor je persoonlijke situatie.

Wij kunnen de netto-kosten voor alle vormen van buitenschoolse opvang voorrekenen!

TIKO biedt veel keuzepakketten voor buitenschoolse opvang, ook aansluitend aan het continurooster op de scholen. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij kunnen de kosten voor de buitenschoolse opvang vrijblijvend voorrekenen. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en je bent vrij om vervolgens wel of niet gebruik te maken van onze opvangmogelijkheden. Uiteraard kunnen wij ook de kosten voor de verschillende vormen van opvang voor jouw vergelijken. Op deze manier heb je niet alleen een goede opvang voor de kinderen, maar ook passend bij jouw budget.

Om je persoonlijke kosten voor de kinderopvang te laten voorrekenen, kun je contact opnemen met: Sietske Veenstra, tel.nr. 0511-543017 of via de mail: s.veenstra@tikokinderopvang.nl

Proefberekening kinderopvangtoeslag 2024

Wil je zelf een berekening maken van wat buitenschoolse opvang netto kost, op basis van je verzamelinkomen? Dan kun je gebruik maken van de rekenhulp van de belastingdienst.

Van TIKO heb je de volgende gegevens nodig:

  • Bruto-uurprijs: € 8,45
  • Neem je één korte middag in de week, inclusief vakanties af? Dan is dat 22 uur per maand. Twee dagen is 44 uur, enzovoort.