icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Kosten gastouderopvang

De kosten voor de gastouderopvang zijn afhankelijk van onze uurtarieven, het aantal uren dat je afneemt en de hoogte van jouw inkomen.

TIKO biedt gastouderopvang en thuisopvang. Voor klanten die veel uren afnemen hebben wij een ander aantrekkelijk aanbod. Informeer naar de mogelijkheden!

Wij kunnen de nettokosten voor alle vormen van gastouderopvang voorrekenen!

Wij kunnen de kosten voor de gastouderopvang vrijblijvend voorrekenen. Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en je bent vrij om vervolgens wel of niet gebruik te maken van onze opvangmogelijkheden. Uiteraard kunnen wij ook de kosten voor de verschillende vormen van opvang voor je vergelijken. Op deze manier heb je niet alleen een goede opvang voor je kinderen, maar ook passend bij jouw budget.

Om je persoonlijke kosten voor de gastouderopvang te laten voorrekenen, kun je contact opnemen met: Yvonne van den Berg, tel.nr. 0511-543017 of via de mail: y.vandenberg@tikokinderopvang.nl

Proefberekening kinderopvangtoeslag 2024

Wil je zelf een berekening maken van wat gastouderopvang je netto kost op basis van jouw verzamelinkomen? Dan kun je gebruik maken van de rekenhulp van de belastingdienst.

Neem eerst even contact op met onze administratie voor een opgave van het aantal uren en de bijbehorende uurprijs.