icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Waar bieden we gastouderopvang aan?

Zoek je gastouderopvang in de gemeente Achtkarspelen, Noardeast-Fryslân of in de omliggende gemeenten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanuit ons kantoor aan de Voorstraat in Kollum verzorgen wij gastouderopvang voor kinderen van 0-13 jaar bij de gastouder of bij jou thuis.

Gastouderopvang

Ouders kiezen voor gastouderopvang als zij hun kind graag in een gezinssituatie willen laten opvangen. Ook voor ouders met onregelmatige werktijden of een sterk wisselend rooster is gastouderopvang een uitstekende oplossing. Samen met de gastouder regel je de opvangtijden. Dit kan ook ’s avonds of ’s nachts zijn. Je betaalt alleen de uren die je afneemt. Daarmee is gastouderopvang de meest flexibele vorm van kinderopvang die wij bieden.

Gastouderbureau

De bemiddelingsmedewerksters van het gastouderbureau begeleiden zowel de ouder die opvang voor het kind wenst als de gastouder die de opvang gaat verzorgen. Door hun jarenlange ervaring zijn zij volledig op de hoogte van de procedures die hiervoor gevolgd moeten worden. Een goed contact, bemiddelen bij problemen en een uitgebreide dienstverlening zijn bij ons vanzelfsprekend, evenals een vlotte en correcte uitbetaling van de gastouder!

Meer informatie over gastouderopvang? Bezoek dan de pagina Gastouderopvang 0-13 jaar