icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Kinderdagverblijf
0 - 4 jaar

Als ouder zoek je naar kinderopvang waar je kind zich veilig en vertrouwd voelt. De kinderdagverblijven van TIKO Kinderopvang hebben een huiselijke sfeer en door onze persoonlijke benadering geven we jou en je kind snel een gevoel van thuis! De relatie met ouders vinden wij van groot belang, we geloven in het samen opvoeden en betrokken zijn. 

Omdat onze kindercentra klein zijn, is er veel persoonlijk en informeel contact mogelijk. Wij werken met vaste roosters op onze groepen, waardoor onze groepsleidsters al snel vaste gezichten zijn voor de kinderen. Dit maakt onze opvang tot een vertrouwde plek voor je kind waar hij of zij onbekommerd zichzelf kan zijn.

Op onze kindercentra staan spel en plezier centraal. Kinderen spelen er samen en leren van elkaar. Dat geeft een gevoel van verbondenheid en is een bron van plezier! We maken dagelijks gebruik van het VVE -programma Piramide, dat speciaal ontworpen is om de verschillende ontwikkelingsgebieden van je kind spelenderwijs te stimuleren, door middel van afwisselende en uitdagende activiteiten.

Op deze manier krijgen de kinderen in de peuterleeftijd op de kinderopvang dezelfde voorbereiding op de basisschool als op de peuteropvang, in een voor hun vertrouwde omgeving.

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega Janny Reitsema? Lees hier het interview

Tiko staat voor ons voor Toppers In KinderOpvang. Al meer dan acht jaar is de Tovertún een vertrouwde, gezellige speelplek voor onze drie kinderen. Altijd staan de leidsters voor ons klaar, ze zijn flexibel en gaan liefdevol om met kind én ouder. Ooit komt de dag dat we uit 'de Tiko-tijd' zijn. Dat zal slikken worden!

Pytsje Scherjon, Kollum