icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Zwanger?

De zwangerschap en geboorte van een baby betekent in de meeste gezinnen dat er veel verandert in de huiselijke omstandigheden. Zeker in de eerste maanden als kersverse ouder draait je hele leven om dit kleine hummeltje. Een kostbare tijd, maar ook een heel drukke periode waarin veel geregeld moet worden.

Straks weer aan het werk

Bijvoorbeeld als je na het bevallingsverlof weer aan het werk gaat. Voor iedere jonge moeder (en vader) is het een grote stap om je liefste bezit voor het eerst aan andermans zorgen toe te vertrouwen. Vaak is de eerste oppas een vertrouwd familielid. Met een grote waslijst aan instructies laat je je kindje met bezwaard gemoed achter….. om na een uurtje al te bellen hoe het gaat? Heel herkenbaar voor iedere ouder.

Anders wordt het, als je weer aan het werk gaat en structureel enkele dagen per week opvang nodig hebt voor je kindje. Soms vind je in eigen kring wel iemand bereid om op te passen, maar misschien kan of wil je dat niet elke week van iemand vragen. Ook moet je als werkende ouder ervan op aan kunnen, dat de opvang altijd beschikbaar is en je niet ineens met ziekte, vakantie of andere afwezigheid van je oppas wordt geconfronteerd. Het kinderdagverblijf is er altijd: een vrolijke, warme plek met lieve professionele leidsters en fijne speelkameraadjes.

Het kinderdagverblijf: professioneel, veilig en vertrouwd

Een baby kan vanaf drie maanden in een van onze kinderdagverblijven worden opgevangen. Uw kindje komt in een vaste groep waar het vanaf het prille begin kan blijven totdat hij of zij vier jaar is. In een groep zitten maximaal twaalf kinderen van 0 tot 4 jaar. We kiezen bewust voor zogenaamde ‘verticale’ groepen. Het voordeel hiervan is dat een kindje in de vertrouwde omgeving blijft, de leidsters en andere kinderen heel goed leert kennen en als er een broertje of zusje is kunnen ze samen in dezelfde . Zie voor meer over de verzorging de pagina Verzorging baby’s

Langskomen om te zien hoe ons kinderdagverblijf er uit ziet en een praatje te maken met een van onze groepsleidsters?

Bel ons gerust even voor het maken van een afspraak voor een rondleiding.

Je bent van harte welkom in onze vestigingen te  Buitenpost, Harkema, Surhuisterveen of Kollum